Een autoped kopen?

Wil jij een autoped kopen? Wij hebben een ruim assortiment autopeds van een degelijke kwaliteit.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Buiten de kinderfietsen bent u hier ook op het juiste adres voor een autoped. De autoped bestaat al vele decennia. Vele generaties zijn ermee opgegroeid en ook vandaag de dag zijn autopeds onverminderd populair, zowel bij jongens als bij meisjes. De step is aan een ware comeback bezig. Was het enkele jaren geleden nog een beetje een saai en tuttig vervoermiddel, inmiddels is de step helemaal terug en wordt hij zelfs door volwassenen weer gebruikt in het drukke stadsverkeer. Dus reden genoeg om uw kind vertrouwd te maken met de autoped. U vindt bij Kinderfietsen.com een ruim assortiment autopeds voor jongens en meisjes. Allemaal in stoere en vrolijke kleuren, allemaal gemaakt van degelijk materiaal voor een lang leven en veel speelplezier.

Leren steppen hoort bij de opvoeding


Je kind leren fietsen is in Nederland bijna een vanzelfsprekendheid. Maar ook door te leren steppen breng je je kind een goed gevoel voor evenwicht bij. Op de autoped leert de kleine dat hij goed zijn evenwicht moet bewaren om niet om te vallen en dat is goed voor de ontwikkeling van de motoriek. U vindt in onze webwinkel twee maten goedkope autopeds. We hebben autopeds met wielen van 10 inch, deze zijn geschikt voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Voor oudere kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar hebben we stoere steppen met een wielmaat van 16 inch. Als de eerste autoped te klein wordt voor uw kind of kleinkind kunt u dus eenvoudig overstappen naar een groter model. Deze modellen hebben zowel voor als achter een rem zodat uw kind indien nodig veilig kan afremmen voor voetgangers of ander verkeer.

Kies voor één degelijke step die jarenlang meegaat


Een step kan vele generaties meegaan. Als u meerdere kinderen in uw gezin heeft kan de step probleemloos door een jongere broer of zus in gebruik worden genomen als het oudere kind er te groot voor is geworden. Onze degelijke maar desondanks goedkope autopeds zijn van een kwaliteit die jarenlang meegaat ook bij intensief gebruik. Wij staan volledig achter de producten die wij verkopen en dat geldt ook voor de steppen in ons assortiment. Wilt u dat uw kind veilig buiten speelt, bestel dan samen met de step een stoere fietshelm, die helpt hoofdletsel bij een val te voorkomen. U vindt verschillende fietshelmen in onze webwinkel.

Verras uw kind of kleinkind met een stoere autoped


Is uw zoon, dochter of kleinkind binnenkort jarig? Verras hem of haar dan met een stoere step uit ons ruime assortiment. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 48 uur in huis heeft. U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen waaronder iDeal, PayPal en creditcards. Winkelen bij Kinderfietsen.com is altijd veilig en vertrouwd, onze goede service is ons belangrijkste visitekaartje, naast onze scherpe prijzen.