Space Scooter

De Space Scooter is dé stoere step van dit moment. Als je jouw kind wilt verassen dan doe je dat door een Space Scooter te kopen. Met deze step kan je je op twee manieren voortbewegen. Je kunt de voetplank naar voor en achter bewegen en je kunt op de normale manier steppen. Deze step is de trend onder de jeugd, buiten dat je je makkelijk kunt voortbewegen is het ook leuk om te steppen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Twee maten
De Space Scooter kun je bij ons kopen in twee maten. Er is een normale Space Scooter deze heeft de aanduiding x580. Deze step kan een gewicht tot 90kg aan. Je kunt als volwassene dus ook gewoon op deze step rijden. En er is een kleine Space Scooter junior welke wordt aangeduid als de x360. Beide Space Scooters zijn er ook in de gewilde kleur roze.

Space Scooter

Iedereen kent de normale step wel, bijna iedereen is er mee opgegroeid. Maar net als met zoveel dingen is ook de step behoorlijk vernieuwd. De Space Scooter is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door de voetenplank heen en weer te bewegen kan je snelheden bereiken van maar liefst 15km per uur! Ideaal als je snel van A naar B moet. Zeker op plaatsen waar je niet met de fiets, de scooter of de auto terecht kunt. En doordat je de Space Scooter nadat je hem hebt gebruikt makkelijk inklapt kan je hem overal mee naar toe nemen. Het stuur van de Space Scooter is verstelbaar waardoor je deze step op bijna iedere leeftijd kunt gebruiken. De normale Space Scooter is er voor kinderen vanaf 8 jaar. De Space Scooter is het ideale verjaardagcadeau voor ieder kind.

Space Scooter junior

De Space Scooter junior is er voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De absolute favoriet is de roze Space Scooter junior. Wij hebben het roze exemplaar in zowel de x360 als in de x580 versie. Kinderen leren op een makkelijke manier steppen en zijn nog in beweging ook. Het is weer eens iets heel anders dan fietsen op een kinderfiets.

Functionele step
Ondanks dat de Space Scooter een klein vervoermiddel is sta je versteld van hoe vernuftig deze is gemaakt. Zo heeft deze hippe step een Dual-Mode Geluidsarm aandrijfsysteem en is hij van een handrem op het achterwiel voorzien. Dit maakt de Space Scooter zo ongelofelijk functioneel. Zeker in de stad is deze step een uitkomst. Even snel een winkelstraat door? Of je gaat met de tram naar je werk of naar school en het laatste stuk ga je verder op je Space Scooter. Inmiddels zie je ze ook al op Schiphol en op grote treinstations rijden.

Space Scooter aanbieding

Leuk zo een Space Scooter maar dat zal wat kosten denk je misschien… En dat valt reuze mee en zeker als je bedenkt wat een functioneel apparaat de Space Scooter is. Je koopt er al één vanaf €88,-. Wij hebben ook regelmatig Space Scooter aanbiedingen dus houdt onze site in de gaten. Je betaald geen verzendkosten en je hebt hem binnen 48 uur in huis.

Fietshelm
Als je kind nog nooit op een Space Scooter heeft gereden dan is het wel aan te raden om er meteen een kinder fietshelm bij te bestellen. Doordat er makkelijk 15km per uur mee gereden kan worden zit een ongelukje in een klein hoekje.

Als deze step nou net wat te hip is dan kun je ook nog gewoon de normale autoped kopen. Ook deze hebben we in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Voor welke step je ook gaat, steppen blijft een leuke bezigheid.

Messi op de Space Scooter

Als zelfs Messi reclame maakt voor deze ultra moderne step dan moet het wel een goed product zijn. Bekijk het onderstaande reclamefilmpje en oordeel zelf.