Stoere driewielers

Ook voor een stoere driewieler ben je op Kinderfietsen.com op het juiste adres!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De eerste kinderfiets van uw peuter wordt natuurlijk een stoere driewieler van Kinderfietsen.com. Neem bij voorbeeld de geweldig leuke driewielers van Yipeeh, die verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen. Schattig roze, dat vooral in de smaak zal vallen bij de kleine dames, en in blauw, rood en geel voor de heren. Maar andersom mag natuurlijk ook, waarom niet. Als uw dochter meer van stoere kleuren houdt en geel en blauw haar favorieten zijn dan moet u haar zeker blij maken met de Yipeeh driewieler in deze vrolijke kleuren. De verrassing zal enorm groot zijn wanneer uw kind of kleinkind voor zijn verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid één van onze geweldige goedkope driewielers cadeau krijgt.

Eerste fiets

Het is voor uw kindje weer een stapje naar groot worden, zijn eerste driewieler. U kunt de driewieler gebruiken als u met de kleine op stap gaat, en als hij moe wordt gebruikt u de handige duwstang om de fiets voort te bewegen. Zo hoeft u de kleine niet te dragen, want hij heeft zijn eigen stoeltje bij zich. In het leuke kiepbakje kan een knuffel meerijden. Als de kleine wat zelfstandiger wordt en zelf gaat spelen kan hij in het kiepbakje van de driewieler allerlei spulletjes vervoeren, of een paar boodschapjes voor mama als de kleine mee mag naar de supermarkt. Als de kleine moe wordt van het fietsen kunt u met de handige duwstang de driewieler voortbewegen. U hoeft uw kindje niet te dragen, hij kan gewoon op zijn mooie driewieler blijven zitten.

Een stevige en stoere driewieler die lang meegaat

Onze driewielers zijn bedoeld voor peuters van anderhalf tot drie jaar oud. Uw kindje moet goed zelfstandig kunnen zitten en staan voordat u hem of haar op een driewieler zet, zeker als u ermee naar buiten gaat. Dit om ongelukken te voorkomen. De driewielers zijn geschikt voor kindjes met een lichaamslengte tussen de 86 tot 98 cm. Wanneer er nog een jonger broertje of zusje is kan de driewieler uitstekend nog een keer dienst dien, het deugdelijke materiaal van onze goedkope driewielers gaat meerdere jaren mee en de driewieler kan dus prima doorschuiven naar een jonger kindje in het gezin of elders een nieuw leven krijgen. Wij staan garant voor onze goedkope driewielers, ondanks de scherpe prijzen die wij aan onze klanten kunnen bieden leveren wij uitsluitend topkwaliteit en dat geldt uiteraard ook voor de driewielers voor de allerkleinsten.

Uw driewieler heeft u snel in huis

Wilt u ook wel zo’n stoere driewieler voor uw kleine spruit? Dan kunt u vandaag nog uw bestelling aan ons doorgeven. Uw bestelling wordt binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd. Uiteraard geldt voor al onze aankopen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen.