Omafiets kopen?

Ben jij op zoek naar een hippe omafiets? Op Kinderfietsen.com verkopen wij omafietsen van een goede kwaliteit in allerlei kleuren.

Lees verder

Hippe omafietsen

De omafiets is nog nooit zo populair en hip geweest als nu. Sinds de jaren 50 is de omafiets niet meer weg te denken. Destijds waren de fietsen niet uitgerust met versnellingen en kon je deze alleen kopen in het zwart of wit. Tegenwoordig is dit wel anders, omafietsen met versnellingen en in allerlei hippe kleuren, niets is te gek. Wij hebben een groot assortiment met hippe omafietsen. En bovendien hebben we mooie aanbiedingen. Als je van plan bent om een 28 inch omafiets te gaan kopen dan ben je bij ons op het juiste adres. De 28 inch omafietsen zijn er in veel formaten en kleuren. Door de enorme keuze is de kans dat je slaagt wel heel erg groot.

Omafietsen van Salutoni

De Salutoni omafietsen welke wij verkopen zijn allemaal van een zeer stevige kwaliteit. Fietsen die tegen een stootje kunnen en aangezien de meeste omafietsen worden gekocht voor kinderen die naar de middelbare school gaan is dit geen overbodige luxe. Veel van onze omafietsen worden geleverd met een stevige voor en achter drager zodat de school of boodschappentas ook meegenomen kan worden. De fietsen zijn voorzien van Aluminium Aero double wall velgen en hebben extra sterke spaken. Zo weet je zeker dat je een omafiets koopt van een sublieme kwaliteit. Bovendien zijn de fietsen gespoten in de meest moderne kleuren waardoor de fiets een heel speciale uitstraling heeft.

Omafietsen worden gratis bezorgd

Je wist natuurlijk al dat we alle omafietsen in de aanbieding hebben maar wist je ook dat alle omafietsen gratis worden bezorgd? Bovendien hebben we omafietsen in allerlei formaten en kleuren. Wil je een omafiets met versnellingen of heb je liever geen versnellingen? Door de brede collectie aan omafietsen zal de fiets van jouw keuze er zeker bij zitten.

Omafietsen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Als je een omafiets koopt dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk op fietsen. Als je bij ons een fiets voor 12:00 bestelt dan zal deze dezelfde werkdag nog gratis verstuurd worden. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de volgende dag al met je nieuwe omafiets naar je school of werk kunt fietsen. Als je nog vragen hebt over een 28 inch omafiets dan kun je ons altijd mailen of bellen op 085-0656797.