Fietshelm kopen?

In veel ons omringende landen dragen kinderen en ook veel volwassenen een fietshelm tijdens het fietsen dus ook op een kinderfiets. Deze trend begint nu ook in Nederland voet aan de grond te krijgen en dat is alleen maar toe te juichen. Werd er tot voor enkele jaren nog geredeneerd dat fietsen met een helm op voor watjes was, een keer vallen daar moest je maar gewoon tegen kunnen, tegenwoordig erkennen steeds meer mensen dat het dragen van een helm, zeker voor kinderen, geen overbodige luxe is. Het kan veel narigheid en zelfs blijvend letsel voorkomen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ook artsen raden het dragen van een helm aan

Steeds meer deskundigen raden ouders aan hun kind alleen met een goede fietshelm buiten te laten fietsen of skaten. Want zowel tijdens het fietsen als tijdens het skaten bestaat de kans dat uw kind bij een val op het hoofd terechtkomt en dit kan behalve een flinke hersenschudding ook blijvende schade veroorzaken. Als uw kind verkeerd terecht komt tijdens een val kan het zelfs leiden tot overlijden. Om te voorkomen dat u zichzelf na een ongeluk van uw kind verwijten maakt in de trant van “had ik nu maar…”, raden wij u aan om één van de goedkope maar degelijke en TUV goedgekeurde fietshelmen voor uw kind te bestellen in onze webwinkel.

De helmen zijn in maat verstelbaar

Alle helmen uit ons assortiment zijn in schedelmaat verstelbaar van 51 tot en met 55 centimeter. Dit betekent dat ze over het algemeen geschikt zijn voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Omdat onze fietshelmen van goede kwaliteit zijn, gaan ze jarenlang mee en uw kind kan dus vele jaren met plezier gebruik maken van de fietshelm en zonder gevaar voor onaangenaam letsel buiten fietsen en skaten. We hebben een uitgebreid assortiment fietshelmen in onze webwinkel, dus er is er altijd wel eentje bij die bij uw zoon of dochter of bij uw kleinkind in de smak zal vallen. Wacht niet langer en kies nu voor de veiligheid van uw kind met één van onze mooie goedkope fietshelmen.

U heeft uw kinder fietshelm binnen enkele dagen in huis

Bij Kinderfietsen.com worden bestellingen altijd zo snel mogelijk verzonden. Wij proberen alle bestelde artikelen binnen 48 uur bij u thuis te laten afleveren. Een goedkope fietshelm is ideaal om mee te bestellen wanneer u in onze webshop een stoere fiets voor uw kind heeft uitgezocht. U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen waaronder iDeal, PayPal en met verschillende creditcards. Winkelen bij Kinderfietsen.com is altijd veilig en vertrouwd, daarom mogen wij het keurmerk van de Stichting Webwinkelkeur op onze website voeren. Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen dan kunt u deze binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen retour sturen en storten wij het aankoopbedrag aan u terug.