Exclusieve fietsonderdelen van hoge kwaliteit

Ons assortiment bevat de beste fietsonderdelen van dezelfde hoge kwaliteit als al onze fietsen. Met onze fietsonderdelen kun je jouw favoriete fiets nog meer karakter geven. Elke fiets heeft bijpassende onderdelen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo hebben we verschillende maten fietsenrekken in diverse kleuren. Deze fietsenrekken kunnen op elke Volare fiets gemonteerd worden als de maat maar goed is, het draaggewicht is maximaal 3 kg. Daarnaast hebben we ook diverse banden verkrijgbaar in diverse kleuren zodat de fietsen geheel in stijl blijven! Al onze onderdelen zijn van Volare kwaliteit tegen een verbluffende lage prijs. Bekijk onderstaand welke onderdelen we hebben voor meisjes- en jongensfietsen.

Fietsonderdelen voor meisjesfietsen

We hebben diverse onderdelen die de fiets van je dochtertje nog verder kunnen aankleden. De onderdelen passen ook uitstekend bij de verschillende stijlen fietsen die we hebben.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Algemene onderdelen
– Handvatslingers: de slingers passen op elke meisjesfiets om het een nog speelser karakter te geven.
– Fietsmandje wit met bloemen die feilloos aansluit bij elke fiets in ons assortiment

Onderdelen voor onze Disney kinderfietsen
Onze collectie bevat een breed scala aan Disneyfietsen voor de kleine meid zoals een prachtige Disney Princess fiets, een Frozen fiets of een geweldige Minnie fiets. Voor al deze fietsen hebben we exclusieve onderdelen die helemaal aangepast zijn op de uitstraling van fiets. Alle onderstaande onderdelen hebben we dus voor alle 3 de fietsen.
– Poppenzitje;
– fietsbel;
– metalen fietsmandje (klein).

Onderdelen voor jongensfietsen

Voor onze jongens hebben we de ontzettend leuke Spiderman en Disney Cars fietsen. Ook voor deze fietsen hebben we bijpassende onderdelen zoals een gave fietsenbel. Daarnaast hebben we exclusief voor de jongens een super handige voetbalhouder! Deze houder kan op fietsen vanaf 16 inch worden gemonteerd.

Voordelige fietsen kopen

Op onze site bieden we fietsonderdelen aan voor een goedkope prijs, maar onze fietsen hebben nog beter aanbiedingen. Al onze fietsen zijn van topmerken die gebruik maken van de beste kwaliteitsonderdelen zoals de extreem stevige frames van aluminium en Innova banden. Daarnaast weten onze leveranciers kwaliteit te combineren met de leukste, stoerste en schattigste designs voor jongens en meisjes. Neem eens een kijkje in onze webshop. Elke fiets hebben we uitvoerig in beeld gebracht zodat je de fiets vanuit alle hoeken kunt zien. Dit hebben we met name gedaan om je laten zien hoe exclusief de fietsen zijn en hoe zij allemaal met een hoge nauwkeurigheid zijn afgewerkt. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis geleverd in Nederland en België.