Jongensfiets 10 inch

Op zoek naar een mooie, goede en scherp geprijsde 10 inch jongensfiets? Dan ben je bij Kinderfietsen.com op het juiste adres!

10 inch jongensfiets kopen

Deze super stoere 10 inch jongensfietsen zijn de leukste fietsen voor je zoontje. Waarschijnlijk is dit ook de eerste echte fiets waar je zoontje op gaat rijden. Om hier een waar feestje van te maken hebben alle fietsen een uniek en stoer uiterlijk die veel leuker zijn om op rond te rijden dan een saaie fiets met neutrale kleuren. Zo kan je zoontje vast niet wachten om zijn eerste rondje te maken!

Dit zijn de populairste 10 inch jongensfietsen

  • Paw Patrol 10 inch jongensfiets
  • Disney Toy Story jongensfiets
  • Disney Cars 3 kinderfiets

Stoere 10 inch jongensfietsen

De fietsen in ons assortiment zijn stoer en heel speels. Is je zoontje gek van stripfiguren dan zijn de Disney fietsen voor hem helemaal geweldig. Zo hebben we een echte Disney Cars fiets helemaal in de stijl van de animatiefilm. Maar er is nog meer, bekijk daarom de 10 inch kinderfietsen in onze webshop.

Jongensfiets met 10 inch wielen

De jongensfiets heeft 10 inch wielen en is geschikt voor jongens tussen de 3 en 4,5 jaar oud. Om beter te bepalen of je zoontje groot genoeg is voor de fiets kun je ook kijken naar de kledingmaat. Zit hij qua maat tussen de 86 en 98 dan is hij groot genoeg om op deze fietsen te kunnen fietsen. Alle fietsen met 10 inch wielen hebben een zadelhoogte van 39 centimeter. De binnen beenlengte zit tussen de 39 en 48 centimeter. Uiteraard is het mogelijk om het zadel op de juiste hoogte af te stellen.

Zadel op de goede hoogte afstellen

Omdat de 10 inch fiets waarschijnlijk de eerste fiets zal zijn, is het belangrijk dat het zadel op de juiste hoogte wordt afgesteld. Voor kinderen die net beginnen met fietsen kun je het zadel het beste op zo’n manier afstellen dat hij nog met de voeten plat op de grond kan. Vergeet ook niet het stuur goed af te stellen.

10 inch jongensfietsen met duwstang

Buiten dat alle 10 inch jongensfietsen van een hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook erg gebruiksvriendelijk. De 10 inch kinderfietsen zijn allen voorzien van stevige zijwielen en een duwstang. Deze duwstang maakt het voor de ouders erg makkelijk om de kleine jongen voor te bewegen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De fietsen van kinderfietsen.com staan bekend om hun hoge kwaliteit en lage prijzen. Op deze site kun je de beste en goedkoopste kinderfietsen kopen. De verzending binnen Nederland en naar België is helemaal gratis.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

12 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets