Jongensfiets 10 inch

Op zoek naar een mooie, goede en scherp geprijsde 10 inch jongensfiets? Dan ben je bij Kinderfietsen.com op het juiste adres!
Lees verder


Deze super stoere 10 inch jongensfietsen zijn de leukste fietsen voor je zoontje. Waarschijnlijk is dit ook de eerste echte fiets waar je zoontje op gaat rijden. Om hier een waar feestje van te maken hebben alle fietsen een uniek en stoer uiterlijk die veel leuker zijn om op rond te rijden dan een saaie fiets met neutrale kleuren. Zo kan je zoontje vast niet wachten om zijn eerste rondje te maken!

Stoere kinderfietsen

De fietsen in ons assortiment zijn stoer en heel speels. Is je zoontje gek van stripfiguren dan is de stoere spiderman fiets voor hem helemaal geweldig. De fiets is rood en heeft overal waar het kan stickers van spiderman, denk bijvoorbeeld aan de kettingkast, voor bij het stuur en op de zijwieltjes. Is je zoontje helemaal fan van voetbal? Dan hebben we een speciale uitvoering voor hem helemaal in de Manchester United stijl. Daarnaast hebben we nog een echte Disney Cars fiets helemaal in de stijl van de animatiefilm. Maar er is nog meer. Je kunt op alle fietsen klikken om meerdere foto’s te bekijken.

Jongensfiets met 10 inch wielen

De jongensfiets heeft 10 inch wielen en is geschikt voor jongens tussen de 3 en 4,5 jaar oud. Om beter te bepalen of je zoontje groot genoeg is voor de fiets kun je ook kijken naar de kledingmaat. Heeft zit hij qua maat tussen de 86 en 98 dan is hij groot genoeg om op deze fietsen voorbij te zoeven. Alle fietsen met 10 inch wielen hebben een zadelhoogte van 39 centimeter. De binnen beenlengte zit tussen de 39 en 48 centimeter. Uiteraard is het mogelijk om het zadel op de juiste hoogte af te stellen.

Zadel op de goede hoogte afstellen

Omdat deze leuke fietsen waarschijnlijk de eerste fiets zal zijn, is het belangrijk dat het zadel op de juiste hoogte wordt afgesteld. Voor kinderen die net begint met fietsen kun je het zadel het beste op zo’n manier afstellen dat hij nog met de voeten plat op de grond kan. Vergeet ook niet het stuur goed af te stellen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De fietsen van kinderfietsen.com staan bekend om hun hoge kwaliteit en lage prijzen. Op deze site kun je de beste en goedkoopste kinderfietsen kopen. Bij een besteding vanaf €50,- uit de categorie vanaf 14 inch is de verzending binnen Nederland en naar België helemaal gratis.