Jongensfiets 12 inch

Een 12 inch jongensfiets kopen? Wij hebben een ruim assortiment stevige jongensfietsen tegen een scherpe prijs.

Lees verder

Ons assortiment bevat de stoerste jongensfietsen die je maar kunt bedenken. Dat maakt fietsen een stuk leuker! De 12 inch jongensfietsen zien er allemaal sportief en heel stoer uit. We hebben een aantal fietsen die helemaal in de stijl zijn van bekende televisieseries voor jonge kinderen, denk bijvoorbeeld aan de Avengers, Thomas de Trein en Paw Patrol. Is je zoontje helemaal weg van één van deze series, dan zal hij helemaal uit zijn dak gaan als hij ziet dat zijn fietsje helemaal in stijl is van zijn favoriete televisieserie.

Stoere fietsen voor stoere jongens

We hebben ook ontzettend stoere en sportieve fietsen voor de echte kleine mannen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Yipeeh blue cruiser in de kleur jeans blauw, geel of de speciale Football uitvoering. De meest stoere fiets is onze Volare Motorbike fiets. Deze fiets lijkt op een echte crossmotorfiets. Heel erg geschikt voor de echte ‘daredevils’. Al deze stoere fietsen hebben handremmen en een achteruittraprem voor extra veiligheid. De fietsen zijn voor 95% afgemonteerd en dus bijna fiets-klaar.

Kwaliteitsfietsen voor een lage prijs

Op kinderfietsen.com kun je kinderfietsen kopen met een lage prijs en geweldige kwaliteit. De fietsen hebben een achteruittraprem wat voor kleine kinderen erg voordelig is omdat ze niet altijd de kracht hebben om een handrem te gebruiken. De zijwieltjes zijn makkelijk te verwijderen dus als je zoontje klaar is voor het ‘echte’ werk kun je ze er zo afhalen. Daarnaast bevatten de fietsen een dichte kettingkast, bagagedrager, spatborden en een bel. Alle fietsen hebben een licht, maar stevig frame die zeker tegen een stootje kan.

12 inch jongensfietsen voor vanaf 3 jaar

Jongens vanaf 3 jaar oud kunnen mogelijk op een 12 inch jongensfiets. Het kan echter ook zijn dat deze nog iets te groot is, kies dan liever voor een 10 inch jongensfiets. Een jongentje is groot genoeg voor een 12 inch als hij kledingmaat 92 tot 104 heeft.

Snelle levering

Het streven is om de fietsen binnen 48 uur na bestelling te leveren. Veel van onze jongensfietsen zijn al 95% afgemonteerd dus je zoontje kan direct opstappen. Het enige wat je zelf nog dient te doen is het afstellen van het zadel en het stuur. Aankopen boven de €50,- worden gratis verzonden binnen Nederland. Dit geldt vanaf elke categorie boven de 14 inch wielen.