Jongensfiets 12 inch

Een 12 inch jongensfiets kopen? Wij hebben een ruim assortiment stevige en goedkope jongensfietsen. Vandaag besteld is morgen in huis!

12 inch jongensfietsen

Ons assortiment bevat de stoerste jongensfietsen die je maar kunt bedenken. Dat maakt fietsen een stuk leuker! De 12 inch jongensfietsen zien er allemaal sportief en heel stoer uit. We hebben een aantal kinderfietsen die helemaal in de stijl zijn van bekende televisieseries voor jonge kinderen, denk bijvoorbeeld aan de Spiderman fiets, Disney Toy Story en Paw Patrol.

Dit zijn de populairste 12 inch jongensfietsen

  • Disney Cars 12 inch jongensfiets
  • Volare Motorbike kinderfiets
  • 12 inch Batman jongensfiets
  • Disney Toy Story kinderfiets

Stoere 12 inch jongensfietsen

We hebben ook ontzettend stoere en sportieve fietsen voor de echte kleine mannen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Spiderman kinderfietsen in de kleur rood. De meest stoere fiets is onze Volare Motorbike kinderfiets. Deze fiets lijkt op een echte crossmotor. Heel erg geschikt voor de echte ‘daredevils’. Al deze stoere fietsen hebben handremmen en een achteruittraprem voor extra veiligheid. De fietsen zijn voor 95% afgemonteerd en dus bijna fiets-klaar.

Kwaliteitsfietsen voor een lage prijs

Op kinderfietsen.com kun je kinderfietsen kopen met een geweldige kwaliteit voor een lage prijs. De fietsen hebben een achteruittraprem wat voor kleine kinderen erg voordelig is omdat ze niet altijd de kracht hebben om een handrem te gebruiken. De zijwieltjes zijn makkelijk te verwijderen dus als je zoontje klaar is voor het ‘echte’ werk kun je ze er zo afhalen. Daarnaast bevatten de fietsen een dichte kettingkast, bagagedrager, spatborden en een bel. Alle fietsen hebben een licht, maar stevig frame die zeker tegen een stootje kan.

12 inch jongensfietsen voor vanaf 3 jaar

Jongens vanaf 3 jaar oud kunnen mogelijk op een 12 inch jongensfiets. Het kan echter ook zijn dat deze nog iets te groot is, kies dan liever voor een 10 inch jongensfiets. Een jongentje is groot genoeg voor een 12 inch als hij kledingmaat 92 tot 104 heeft.

Snelle levering

Het streven is om de fietsen binnen 24 uur na bestelling te leveren. Veel van onze 12 inch jongensfietsen zijn al 95% afgemonteerd dus je zoontje kan direct opstappen. Het enige wat je zelf nog dient te doen is het afstellen van het zadel en het stuur. De kinderfietsen worden gratis verzonden binnen Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets