Jongensfiets 14 inch

Wil jij een 14 inch jongensfiets kopen? Wij hebben een groot assortiment 14 inch jongensfietsen in allerlei kleuren, scherp geprijsd en vandaag besteld is morgen in huis!

14 inch jongensfiets kopen

Onze 14 inch fietsen voor jongens zijn niet alleen van de beste kwaliteit, ze zien er ook geweldig uit. Zo hebben we verschillende uitvoeringen van het populaire merk Volare. Dit merkt staat bekend om zijn kwaliteitsfietsen voor een goede prijs. De fietsen van Volare zien er sportief uit en hebben een geweldige kleurencombinatie die stoer en modern is. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie matzwart met groen of mat zilver met blauw. Een ander kwaliteitsmerk is Yipeeh. Dit Amerikaanse merk staat bekend om zijn stoere fietsen. Al deze fietsen zijn voor 95% afgemonteerd dus kan je zoontje direct opstappen en weg crossen op zijn nieuwe fiets.

Dit zijn de populairste 14 inch jongensfietsen

  • 14 inch Spider-Man fiets
  • Disney Cars kinderfiets
  • Volare Electric Green

Een 14 inch fiets van Cars of Batman

Is je zoontje helemaal fan van Batman of de bekende Disneyfilm Cars, dan kan hij vast zijn geluk niet op als zijn fiets helemaal in de juiste stijl is. We hebben een prachtige Batman 14 inch fiets waarin je zoontje als een superheld rond kan fietsen. Ook de fiets in de stijl van Cars is een ware topper waar elke Cars-fan van zal dromen.

14 inch jongensfiets voor 3 jaar en ouder

Voor de leeftijd van 3 jaar en ouder zijn er diverse maten fietsen: 10 inch, 12 inch en 14 inch. Al is 14 inch vaak te groot voor jongens die net 3 jaar oud zijn geworden. Meestal is 14 inch geschikt voor jongens die bijna 4 worden en tot de leeftijd van 5 jaar. Probeer eerst goed uit te vinden welke fiets het beste bij je zoontje past.

Koop geen fiets op de groei want dat kan erg gevaarlijk zijn. Een 14 inch jongensfiets is geschikt voor jongens met een kledingmaat tussen de 98 en 110. De binnenbeenlengte dient tussen de 47 en 52 centimeter te zijn. De zadelhoogte van deze fietsen is 47 centimeter. Leert je zoontje net fietsen, stel het zadel dan zo af dat hij met de voeten plat op de grond kan. Als hij wat beter kan fietsen, kan het zadel snel wat omhoog.

Goedkoop een kinderfiets kopen

Op Kinderfietsen.com kun je goede kinderfietsen kopen tegen een lage prijs. Ons streven is om de fietsen binnen 24 uur na bestelling te leveren. Bestellingen worden gratis geleverd binnen Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
12 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets