Jongensfiets 16 inch

Op zoek naar een 16 inch jongensfiets? Voor een 16 inch jongensfiets ben je op Kinderfietsen.com op het juiste adres! Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

16 inch jongensfiets kopen

Volare is een populair topmerk met de beste kwaliteits kinderfietsen voor een mooie prijs. Dit merk maakt de mooiste, stoerste en stevigste 16 inch fietsen voor jongens. Om die reden hebben we diverse modellen van dit merk in onze collectie opgenomen. Bijna alle modellen zijn voor 95% afgemonteerd.

Dit zijn de populairste 16 inch jongensfietsen

  • 16 inch Disney Cars jongensfiets
  • Volare Motorbike
  • Batman jongensfiets 16 inch
  • Spider-Man fiets

16 inch Volare Thombike

De Thombike modellen hebben een stoer en ontzettend mooi modern frame. Er zijn twee varianten opgenomen in de collectie: een supersnelle blauwe Thombike en het zeer degelijke maar stoere model. Onze degelijke modellen hebben een mooie kleur wit of geel. De fietsen zijn ontzettend stevig en daarom erg geschikt voor die eerste uurtjes fietsen zonder zijwieltjes.

Volare Super en motorbikes

Deze fietsen zijn niet alleen van topkwaliteit, ze zien er ook supersnel en trendy uit. De Super bike heeft een bidon zodat je zoontje even kan bijtanken van het fietsen.

16 inch Volare jongensfietsen voor de stoere boys

Is je zoontje helemaal weg van motoren? Dan zal hij dolblij zijn met onze ontzettend stoere Chopper of motorbike. Onze chopper ziet er onwijs gaaf en retro uit, echt een fiets om heel trots op te zijn. De fiets heeft een uniek zadel, gekleurde spaken en een hoog stuur, helemaal in de stijl van een echte chopper.

De motorbike is uniek in zijn soort. Is je zoontje gek van motorcross dan is deze fiets helemaal het einde. De fiets ziet er net zo uit als een echte crossmotorfiets. Aan elk detail is gedacht zoals brede banden en een groot spatbord. Je zou als vader willen dat ze deze vroeger ook al hadden.

Stripheld op de fiets

Je zoontje wordt een held op onze Ultimate Spiderman fiets. Spiderman is al tientallen jaren één van de grootste stipfiguurhelden over de hele wereld. Heel de fiets staat in het teken van spiderman door middel van blitse stickers op de kettingkast, voorop bij het stuur en de wielen. Nieuwgierig? Klik maar op het model om alle foto’s te bekijken.

16 inch kinderfiets voor 4 tot 6 jaar

Deze geweldige fietsen van topmerken zijn voor jongens tussen de 4 en 6 jaar. Als je zoon een kledingmaat heeft tussen de 104 en 110 dan is deze fiets de juiste maat. De binnenbeenlengte is 57 tot 69 centimeter.

Kinderfiets kopen met gratis levering

Bestel je één van deze topfietsen dan is de levering gratis in Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
12 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets