Jongensfiets 20 inch

Een stoere 20 inch jongensfiets kopen? Voor een stevige 20 inch jongensfiets ben je op Kinderfietsen.com op het juiste adres! Vandaag besteld is morgen geleverd.

20 inch jongensfiets kopen

Onze 20 inch jongensfietsen liegen er niet om. We hebben ze in verschillende stijlen zodat er zeker één tussen zit waar je zoontje dolblij van wordt. Al onze 20 inch fietsen zijn van het topmerk Volare zodat je zeker bent van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Het model Thombike is onze laatste aanwinst en zo populair geworden dat we dit model in alle maten goed verkopen. Thombike staat bekend om zijn degelijke, maar super stoere uitstraling. Ze hebben een mooie metallic kleurencombinatie zoals Satin Black en Rood Zilver. De Thombikes zijn volledig uitgerust met bagagedrager, een achter verlichting en ze worden met slot geleverd.

Dit zijn de populairste 20 inch jongensfietsen

  • Volare Thombike City 20 inch fiets
  • Volare Thombike City mat zwart

20 inch jongensfiets bestellen

Als jij een 20 inch jongensfiets wil bestellen dan moet je de maat van je zoon goed opmeten. De 20 inch fietsen zijn er voor jongens met een lengte van 115 cm. De leeftijd van jouw zoon is tussen de 6 en 8 jaar en de kledingmaat tussen de 116-122. Door de juiste maten op te meten voorkom je dat je een fiets koopt welke niet de juiste maat heeft.

Als je op Kinderfietsen.com een 20 inch jongensfiets koopt dan is deze al voor 95% afgemonteerd. Je moet dus nog enkele kleine aanpassingen doen en daarna kan je zoon lekker fietsen op zijn stoere fiets. Je kunt op onze site de video zien met instructies hoe je de fiets voor 100% afmonteert.

Stoere jongensfietsen

Bij het kopen van een 20 inch jongensfiets zul je ook met het uiterlijk van de fiets rekening moeten houden. Op deze leeftijd hebben de jonge mannen natuurlijk al hun eigen smaak en zullen ze niet graag op een fiets rond rijden welke ze niet cool vinden. Doordat wij verschillende 20 inch fietsen verkopen zul je zien dat er altijd wel een model of kleur tussen zit welke je zoon zeker zal waarderen. Of je nu op zoek bent naar een stoere fiets of een fiets met stijl op Kinderfietsen.com zul je zeker slagen.

Jongens kinderfiets 20 inch goedkoop

Buiten dat wij jongensfietsen van een hoge kwaliteit verkopen zijn de fietsen ook nog eens goedkoop. Waarom zou je meer betalen als je gebruik kunt maken van onze aanbiedingen. Dit geldt overigens niet alleen voor onze 20 inch modellen maar ook voor alle andere kinderfietsen in onze webshop.

Verras jouw (klein)kind met een kinderfiets

Weet je geen cadeau voor Sinterklaas, de kerst of de verjaardag van jouw zoon of kleinzoon? Een fiets doet het voor iedere gelegenheid goed.

Beste kwaliteit aluminium fiets

Naast de al indrukwekkende genoemde modellen hebben we nog een paar speciale modellen in ons assortiment zoals de Volare Aluminium City Blade 20 inch jongensfiets. Deze fiets is zeer gewild door het mooie, stoere en moderne aluminium Triangle frame. Deze fiets is van echte topkwaliteit met onderdelen van top leveranciers. Een paar belangrijke specificaties:
– Aluminium frame en V Rem Power
– Luxe gesloten kettingkast
– Aluminium velgen met gepolijste zijkanten
– Remhendel power
– Prowheel aluminium crank arm.

Kinderfiets kopen kan goedkoop en snel

Deze bijzondere fietsen kun je goedkoop kopen bij Kinderfietsen.com. Onze 20 inch fietsen zijn geschikt voor jongens met de kleding maat 116-122. De levering is geheel gratis binnen Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
12 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets