Jongensfiets 24 inch

Extra stevige 24 inch jongensfietsen voor een mooie prijs. Fietsen welke tegen een stootje kunnen. Vandaag besteld is morgen al geleverd.

Lees verder

De 24 inch fietsen zijn allemaal van hoogstaand kwaliteit met een zeer goede prijs. De meeste fietsen zijn van het topmerk Volare. Alles op de fietsen is gemaakt van hoogwaardige materialen afkomstig van merk leveranciers met:
– extra stevig frame van echts kwaliteitsstaal
– super sterke bagagedrager
– deluxe gesloten kettingkast
– aluminium velgen en standaard
– metalen spatborden
– voor- en achter verlichting
– kwaliteit zaden
– extra veilig slot
Bekijk de kinderfietsen om nog meer bijzondere specificaties te zien en eigenschappen te zien.

Stoere en stevige fietsen voor jongens tussen de 8 en 10 jaar

Deze jongensfietsen met 24 inch wielen zijn geschikt voor jongens tussen de 8 en 10 jaar met een kleding maat tussen de 128-140. De zadelhoogte is 74 centimeter en de binnenbeenlengte is tussen de 74 en 85 centimeter. Wil je het zadel op de juiste hoogte afstellen? Meet dan de binnenbeenlengte van je zoontje op en doe dit maal 1,08.

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Volare fietsen. Dit merk heeft de beste en stoerste fietsen voor jongens. Zo hebben we ook de populaire modellen Volare Thombike en Volare Blue jean in de 24 inch uitvoering. Deze fietsen bulken van de kwaliteit met een stoer en Hollandse tintje.

Super snelle stadsfiets

Voor jongens tussen de 8 en 10 jaar hebben we ook de Micargi RD-248. Deze fiets is een Fixed Gear jongensfiets in een super snelle uitvoering met de kleuren wit, rood en zwart. Vooral de banden zijn echt heel uniek met hun witte kleur en rode streep. De fiets is de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen door het grote gebruikersgemak in grote steden. Uiteraard bestaat de gehele fiets uit kwaliteitsonderdelen. Het heeft een erg goed handteerbare handrem zodat je zoontje snel vaart kan minderen.

Speciale uitvoering: Paul Frank fietsen

Deze fiets in uit de super mooie lijn van Paul Frank fietsen. Deze fiets is echt een stijlicoon met een geweldige kleurcombinatie van rood, lichtblauw en donderblauw. De accenten op de fiets maken hem artistiek en modieus, precies zoals Paul Frank bekend staat.

Kinderfiets kopen met gratis levering

Bij kinderfietsen.com krijg je nu de fiets geheel gratis geleverd binnen Nederland en België. Teven kun je nu profiteren van hoge kortingen op deze topkwaliteit fietsen. Het steven is om de fietsen binnen 48 uur na bestelling te leveren.