Jongensfiets 24 inch

Extra stevige 24 inch jongensfiets kopen voor een mooie prijs. Fietsen welke tegen een stootje kunnen. Vandaag besteld is morgen al geleverd.

24 inch jongensfiets kopen

De 24 inch jongensfietsen zijn allemaal van een goede kwaliteit met een lage prijs. De meeste fietsen zijn van het topmerk Volare. Alles op de fietsen is gemaakt van hoogwaardige materialen afkomstig van merk leveranciers met:

 • extra stevig frame van echt kwaliteitsstaal
 • super sterke bagagedrager
 • deluxe gesloten kettingkast
 • aluminium velgen en standaard
 • metalen spatborden
 • voor- en achter verlichting
 • kwaliteit zadel
 • extra veilig slot

Bekijk de kinderfietsen om nog meer bijzondere specificaties en eigenschappen te zien.

Dit zijn de populairste 24 inch jongensfietsen

 • Volare Thombike City neon geel
 • Volare Thombike City 21 versnellingen
 • Volare Thombike City kinderfiets grijs/rood

Stoere 24 inch fietsen voor jongens tussen de 8 en 10 jaar

Deze jongensfietsen met 24 inch wielen zijn geschikt voor jongens tussen de 8 en 10 jaar met een kledingmaat tussen de 128-140. De zadelhoogte is 74 centimeter en de binnenbeenlengte is tussen de 74 en 85 centimeter. Wil je het zadel op de juiste hoogte afstellen? Meet dan de binnenbeenlengte van je zoontje op en doe dit maal 1,08.

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Volare fietsen. Dit merk heeft de beste en stoerste fietsen voor jongens. Zo hebben we ook de populaire modellen Volare Thombike City met 3 of 21 versnellingen. Deze 24 inch jongensfietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen een stootje.

Super snelle 24 inch citybike

Voor jongens tussen de 8 en 10 jaar hebben we de Volare Thombike City Shimano 21. Deze fiets is uitgerust met maar liefst 21 versnellingen in de kleuren geel en zwart. Vooral de velgen zijn echt heel uniek met hun felle kleuren. De fiets is de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen door het grote gebruiksgemak in grote steden. Uiteraard bestaat de gehele fiets uit kwaliteitsonderdelen. Het heeft een erg goed handteerbare handrem zodat je zoontje snel vaart kan minderen.

Speciale 24 inch jongensfietsen

De 24 inch fietsen voor jongens zijn allen voorzien van een bagagedrager en in speciale kleuren gespoten. Door de versnellingen waarmee onze fietsen zijn uitgerust is het heen en terug fietsen naar school een makkie. Doordat de fietsen van de beste materialen zijn gemaakt zal je vele jaren plezier hebben van de nieuwe 24 inch fiets.

Kinderfiets kopen met gratis levering

Bij Kinderfietsen.com krijg je nu de fiets geheel gratis geleverd binnen Nederland en België. Tevens kun je nu profiteren van hoge kortingen op deze topkwaliteit fietsen. Het steven is om de fietsen binnen 24 uur na bestelling te leveren.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
12 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
26 inch jongensfiets