Jongensfiets 26 inch

Op zoek naar een 26 inch jongensfiets? Wij hebben een groot assortiment jongensfietsen tegen een scherpe prijs.

26 inch jongensfiets kopen

Het topmerk Volare heeft 26 inch kinderfietsen voor jongens tussen de 9 en 12 jaar oud met kledingmaat 140-152. De binnenbeenlengte is tussen de 80 en 94 centimeter en de zadelhoogte is 80 centimeter. Het is mogelijk om het stuur en het zadel te verstellen naar de juiste hoogte.

Dit zijn de populairste 26 inch jongensfietsen

  • 26 inch Thombike City jongensfiets
  • Volare Thombike City Shimano Nexus

Populairste 26 inch jongensfietsen

Voor jongens tussen de 9 en 12 jaar oud hebben we de twee populaire modellen van Volare beschikbaar met beide een uitvoering met versnellingen en één zonder versnellingen. Alle onderdelen van de fietsen, zoals bijvoorbeeld de crankset, zijn van de beste merkleveranciers. De fietsen zijn gemaakt van een hoogwaardig staal frame, nieuw ontworpen bagagedrager die nu nog steviger is, terugtraprem, deluxe gesloten kettingkast, aluminium velgen en aluminium meebuigende spatborden. En dit is nog maar een kleine greep uit de specificaties. Als je op de fietsen klikt kun je meer specificaties lezen. Tevens kun je meerdere foto’s van de fietsen bekijken zodat je precies weet hoe cool deze fietsen eruitzien.

De 26 inch City Bike, sportief, licht en onverwoestbaar

De Volare Thombike City 26 inch jongensfietsen zijn een kwalitatief hoogstandje. Zeker de Shimano Nexus uitvoering is een zeer snelle fiets met 21 versnellingen. De fiets is helemaal gestroomlijnd met een laag stuur zodat je zoon onder de wind door lekker vaart kan maken. De Thombike City fietsen zijn licht maar ontzettend stevig. De fietsen zijn in de stoere, coole kleuren zwart en geel verkrijgbaar.

26 inch jongensfietsen in verschillende kleuren

De 26 inch jongensfietsen zijn er in veel verschillende kleuren combinaties. Of je nu een zwart/groene of zwart/rode of gele fiets wilt we hebben ze allemaal op voorraad. De citybikes met versnellingen zijn enorm populair doordat het fietsen door de stad naar school op deze fietsen wel erg soepel gaat.

Beste kinderfietsen koop je bij Kinderfietsen.com

Onze fietsen bevatten alles wat nodig is voor een goede jongensfiets: goede en sterke fietsen die er stoer, snel en uniek uitzien. Daarnaast bieden wij deze fietsen aan voor de beste prijzen. Alle bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en in België.

Op zoek naar een andere maat jongensfiets?

10 inch jongensfiets
12 inch jongensfiets
14 inch jongensfiets
16 inch jongensfiets
18 inch jongensfiets
20 inch jongensfiets
24 inch jongensfiets