Jongensfiets 26 inch

Op zoek naar een 26 inch jongensfiets? Wij hebben een groot assortiment jongensfietsen tegen een scherpe prijs.

Lees verder

Het topmerk Volare 26 inch kinderfietsen biedt ook kwaliteitsfietsen voor jongens tussen de 9 en 12 jaar oud met kledingmaat 140-152. De binnenbeenlengte is tussen de 80 en 94 centimeter en de zadelhoogte is 80 centimeter. Het is mogelijk om het stuur en het zadel te verstellen naar de juiste hoogte.

Populairste modellen fietsen

Voor deze jongens hebben we de twee populaire modellen van Volare beschikbaar met beide een uitvoering met versnellingen en één zonder versnellingen. Alle onderdelen van de fietsen, zoals bijvoorbeeld de crankset, zijn van de beste merkleveranciers. De fietsen zijn gemaakt van een hoogwaardig staal frame, nieuw ontworpen bagagedrager die nu nog steviger is, terugtraprem, deluxe gesloten kettingkast, aluminium velgen en aluminium meebuigende spatborden. En dit is nog maar een kleine greep uit de specificaties. Als je op de fietsen klikt kun je meer specificaties lezen. Tevens kun je meerdere foto’s van de fietsen bekijken zodat je precies weet hoe cool deze fietsen eruitzien.

De Aluminium City Blade, sportief, licht en onverwoestbaar

De City Blade 26 inch fietsen van Volare zijn een kwalitatief hoogstandje. Zeker de Nexus 3 speed uitvoering is een zeer snelle fiets met 3 versnellingen. De fiets is helemaal gestroomlijnd met een laag stuur zodat je zoon onder de wind door lekker vaart kan maken. De Aluminium fietsen zijn licht maar ontzettend stevig, alle materialen zijn van aluminium. De fietsen zijn in de stoere, coole kleuren zilver en blauw.

Blue jeans fantastische Hollandse fietsen

De blue jeans van Volare zijn gewoon fantastische fietsen met een meer degelijke uitstraling. Ze zijn in een mooie kleur blauw met een strak ovaal frame van Hollands design. Deze fietsen zien er stoer, jongensachtig en stijlvol uit. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar van deze top fiets zoals de variant zonder versnellingen en de 3 Speed die 3 versnellingen bevat. Net zoals de City Blade heeft de fiets een extra stevig oversized frame en Innova buitenbanden met reflectiebelijning. Dit is de meest ideale fiets om naar school te gaan.

Beste kinderenfietsen koop je bij kinderfietsen.com

Onze fietsen bevatten alles wat nodig is voor een goede jongensfiets: goede en sterke fietsen die er stoer, snel en uniek uitzien. Daarnaast bieden wij deze fietsen aan voor de beste prijzen. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis geleverd in Nederland en in België.