De goedkoopste loopfietsen

Op zoek naar een loopfiets? Wij hebben een ruim assortiment stevige loopfietsen. Vandaag besteld is morgen in huis!

In Nederland fietst iedereen en dus zal ook uw kindje later zeker leren fietsen. Zonder die vaardigheid kom je in dit land niet ver. Ter voorbereiding op het echte werk zijn er nu deze geweldige loopfietsen van Kinderfietsen.com. Net als onze kinderfietsen geldt ook voor de loopfietsen dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en daardoor vele jaren mee kunnen gaan. Uw kindje zal er zeker vele uren spelplezier mee beleven, de loopfiets kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Verras uw kleintje met zo’n grappige loopfiets


Uw kindje zal verrukt zijn als hij of zij jarig is en er staat een prachtige loopfiets voor de jarige klaar. We hebben stoere en mooie loopfietsen van het bekende merk Yipeeh, maar we hebben ook loopfietsen in ons assortiment met een Disney thema, iets wat veel kinderen aanspreekt vanwege de vele populaire tekenfilms van Walt Disney waar kinderen al generaties lang met veel plezier naar kijken. Daarom hebben we de Disney loopfiets ook in ons assortiment opgenomen in verschillende uitvoeringen. Onze loopfietsen zijn zoals alle artikelen in onze webwinkel scherp geprijsd. Als u op zoek bent naar een goedkope loopfiets bent u hier zeker aan het juiste adres.

Een loopfiets is goed voor de training van het evenwicht


Een loopfiets is de eerste kennismaking van uw kindje met het fenomeen fiets. Hij hoeft nog niet te trappen, en omvallen is dus nog niet zo heel erg aan de orde, maar toch worden de motoriek en het evenwichtsorgaan van uw kindje gestimuleerd als u hem aan de gang zet met de loopfiets. Hij kan zo alvast oefenen hoe het voelt om een stuur vast te houden en om met zijn loopfiets een bocht om te gaan zonder overal tegenaan te botsen. Kinderen die alvast hebben geoefend met een loopfiets zullen als ze wat ouder zijn gemakkelijker leren fietsen dan kinderen die dit voorrecht niet hebben gehad. Wij bieden een leuk en betaalbaar assortiment goedkope loopfietsen, waar u zeker een keuze uit kunt maken voor uw kind of kleinkind.

Uw bestelde loopfiets heeft u snel in huis


Wij streven ernaar om alle bestellingen in onze webshop zo snel mogelijk uit te leveren. Heeft u uw keuze laten vallen op zo’n leuke goedkope loopfiets, dan kunt u deze direct online bestellen. Betalen doet u heel gemakkelijk via onze website, u heeft daarbij de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. U heeft de door u bestelde loopfiets binnen twee dagen in huis. Winkelen in onze webshop is volkomen veilig, mocht het door u bestelde artikel niet naar wens zijn dan kunt u uw bestelling annuleren en de door u bestelde loopfiets binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Wij zorgen er dan voor dat u uw aankoopbedrag terugkrijgt.