Luxueus ontspannen in je eigen achtertuin

//Luxueus ontspannen in je eigen achtertuin

Luxueus ontspannen in je eigen achtertuin

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in allerlei programma’s  op televisie en misschien hebben buren of vrienden er ook al wel een aangeschaft en keek jij een tikkeltje jaloers toe.  Hottubs zijn letterlijk en figuurlijk hot. En dat is niet zo gek. Wat is er lekkerder dan gewoon thuis ontspannen in warm water, maar dan wel in de buitenlucht? Dat wil toch iedereen.

We hebben het allemaal druk en als we al een keer tijd hebben om te ontspannen kunnen we op dit moment weinig kanten op. De cafés en restaurants zijn nog steeds dicht, naar theater of museum gaan, mag nog niet en ook met vrienden afspreken is nog aan beperkingen onderhevig. Dat maakt het er niet gezelliger op. En misschien worden die beperkingen binnenkort wel minder streng of zelfs opgeheven, maar inmiddels voelt onze eigen bubbel toch ook wel het meest veilig.

Reizen en op vakantie gaan is ook nog niet ideaal met de verschillende en steeds veranderende regels in de verschillende landen. Dat geeft een hoop extra gedoe en stress. Niet zo gek dus dat veel mensen naar manieren zoeken om het thuis extra fijn en gezellig te maken. Een hottub in de tuin is een hele fijne manier om van je thuis ook een soort luxe vakantieoord te maken.

De hottub biedt ontspanning en plezier aan het hele gezin. Uit onderzoek blijkt dat regelmatig ontspannen in de hottub goed is voor de spieren en een gunstige invloed heeft op de nachtrust. Na een dag hard werken of na het sporten, dat inmiddels gelukkig wel weer mag, is even lekker in de hottub de ultieme beloning. En reken maar dat je vrienden ook graag een keertje komen meegenieten van deze luxe.

Zwemspa

Een andere veel gekozen aanwinst voor in de tuin is de  zwemspa. Een zwemspa combineert de voordelen van een zwembad en een luxe spa. Ben je graag actief bezig dan kun je in dit kleine formaat zwembad de jets aanzetten en flink tegen de stroom inzwemmen. Je hebt dus geen groot zwembad nodig en verbruikt daarom minder water. En er blijft ruimte over in je tuin om om je zwembad heen te relaxen met elkaar.

Ook in het spa gedeelte van de zwemspa kun je lekker met elkaar ontspannen. Het warme water laten inwerken op je vermoeide spieren of de jets gebruiken om je een lekkere massage te geven. Zo hard of zo zacht als voor jou prettig is. Lekker bubbelen in je eigen bubbel.

Zwemspa’s en hottubs zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Je kunt er dus altijd een vinden die precies goed is voor jouw situatie. Er zijn verschillen in materiaal, afwerking, manier van verwarmen, aantal zitplaatsen enz. Het is even een puzzel, maar uiteraard hoef je die niet alleen te maken. laat je adviseren door mensen met verstand van zaken en ervaring op dit gebied. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en dat zit toch nog net iets lekkerder.

2022-01-20T10:02:42+01:00