• Binnen 48 uur bij u thuis
  • 14 dagen bedenktijd
  • 06-20131081
  • Gratis verzending boven de €50,-
  • Keurmerk

De mooiste meisjesfietsen vind je bij Kinderfietsen.com

Leren fietsen is een must in Nederland en daarom beginnen de kinderen er al vroeg mee. Zodra uw kleine meid 3 jaar is kan ze gaan oefenen op haar eerste echte meisjesfiets. Als ze wat ouder is wordt het tijd voor een belangrijke mijlpaal: echt leren fietsen, zonder zijwieltjes. Menig ouder heeft achter zijn stuntelende koter aan gerend om vervolgens vol trots de eerste foto’s of het eerste filmpje te maken “Ze kan het !!”. De mooiste meisjesfietsen koopt u natuurlijk bij kinderfietsen.com. We hebben een ruim assortiment goedkope meisjesfietsen, voor iedere leeftijd.

Voor iedere leeftijd een passende meisjesfiets

Het is belangrijk dat u voor ieder kind de juiste fiets koopt. Een fiets die te groot of te klein is kan leiden tot gevaarlijke situaties zoals vallen of ergens tegenaan botsen. Zeker als uw kind ook op straat gaat fietsen als het ouder wordt is een goede, passende fiets heel belangrijk. Kinderfietsen.com heeft een goedkope meisjesfiets voor iedere leeftijd. Ons assortiment bestaat uit de volgende fietsen, en per maat zijn er uiteraard verschillende modellen verkrijgbaar:


Zo ziet u dat wij voor iedere leeftijd een goede en natuurlijk ook mooie meisjesfiets in ons assortiment hebben. Het is belangrijk om bij de aankoop de juiste maat te kiezen, zodat uw dochter of kleindochter veilig kan fietsen zonder ongelukken. Wilt u helemaal op safe spelen, bestel dan een stoere en deugdelijke fietshelm mee, deze vindt u eveneens in onze webwinkel.

Profiteer van onze gratis verzending

Bent u op zoek naar een betaalbare goedkope kinderfiets dan zit u goed bij kinderfietsen.com. We leveren kwaliteits meisjesfietsen voor de scherpste prijzen en daarnaast profiteert u van gratis verzending voor iedere bestelling van €50,- of meer. U kunt daarbij uiteraard rekenen op onze uitstekende service. Voor alle fietsen geldt dat er twee jaar garantie wordt gegeven op het frame. De fietsen zijn deugdelijk en kunnen tegen een stootje, dus als uw kind een beetje zuinig is op haar fiets kan deze mee totdat ze toe is aan een groter model. We leveren de meisjesfiets binnen 48 uur bij u af, wat zal de kleine meid blij zijn met haar nieuwe fiets!

Bestel nu een mooie meisjesfiets uit ons ruime assortiment

U vindt de mooiste meisjesfietsen voor iedere leeftijd in ons ruime assortiment. We hebben een schattig fietsje met veilige zijwieltjes maar ook een echte damesfiets voor als de jongedame naar de middelbare school gaat en echt zelf de weg op moet. Nederland is een fietsland en daar leveren wij graag een bijdrage aan met onze degelijke en goedkope meisjesfietsen. Bekijk alle beschikbare modellen, maak uw keuze en bestel vandaag nog de meisjesfiets van uw keuze.

De waardering van www.kinderfietsen.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 42 reviews.