Damesfiets 28 inch

Wil jij een 28 inch damesfiets kopen? Ook voor 28 inch damesfietsen ben je op Kinderfietsen.com op het juiste adres. Vandaag bestellen is morgen al in huis.

28 inch damesfiets kopen

Voor kinderen boven de 12 jaar en voor de dames hebben we briljante, stijlvolle en moderne 28 inch damesfietsen van het topmerk Volare. Deze unieke fietsen zijn zeer smaakvol en bijzonder. Het merk Volare staat garant voor topkwaliteit door het gebruik van A-merken en unieke designs.

Goede kwaliteit

De fietsen zijn tot in het detail afgewerkt zoals een grote bel, voorvorkstopper en extra kwaliteitsonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een crankset van topleverancier Prowheel. De fietsen hebben een oversized voorframe, aluminium Zoom stuurpen die afgesteld kan worden, kunstlederen handgrepen, Tektro aluminium remgrepen en een gesloten kettingkast voor extra veiligheid. Alle fietsen bevatten een batterij voor- en achterlamp, meebuigende spatborden, een extreem stevig slot en een dubbele standaard. Deze kwaliteitsexplosie is bij Kinderfietsen.com verkrijgbaar voor een zeer aangename prijs.

Dit zijn de populairste 28 inch meisjesfietsen

  • 28 inch SALUTONI Excellent
  • Volare Little Diva Omafiets

Moderne en stijlvolle 28 inch damesfiets

Onze Volare 28 inch SALUTONI Excellent is een prachtige en stijlvolle, maar sportieve fiets geschikt voor de jonge en oudere dames. Deze fiets is werkelijk bijzonder door de fantastische afwerking van alle details. De fiets heeft speciale kleuren en bevat klassieke accenten. Bekijk onze foto’s maar eens om een goede indruk te krijgen.

28 inch damesfiets in allerlei kleuren

Als je een 28 inch meidenfiets fiets gaat kopen dan wil je natuurlijk een fiets in de kleur welke helemaal bij jou past. Onze 28 inch meidenfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in het zwart. Een kleur welke erg populair is, is de mat blauwe.

Fietsenwinkel met de beste prijzen

We bieden niet alleen topkwaliteit, maar ook de beste prijzen. Bestel je één van onze 28 inch fietsen dan is de verzending binnen Nederland en België geheel gratis. Omdat we niet willen dat je lang moet wachten op de fiets doen wij ons uiterste best om de fiets binnen 24 uur te bezorgen!

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets