Meisjesfiets 10 inch

Een 10 inch meisjesfiets kopen? 10 inch kinderfietsen in alle kleuren en maten, tegen een lage prijs. Vandaag besteld is morgen in huis!

10 inch meisjesfiets kopen

Een kinderfiets kopen? De 10 inch meisjesfietsen uit onze collectie zijn echt te schattig voor woorden. Je dochtertje zou staan trappelen om te beginnen met fietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor meisjes tussen de 3 en 4,5 jaar oud met kledingmaat 86 – 98. Dankzij de afneembare duwstang is het voor ouders een ideale eerste fiets omdat de stang ervoor zorgt dat je zelf kunt sturen. De stevige zijwieltjes zijn afneembaar voor het moment dat je kleine meid echt gaat leren fietsen. Daarnaast is het frame van sterk staal gemaakt en bevatten de fietsen een afgesloten kettingkast. Bovendien koop je een 10 inch meisjesfiets voor de laagste prijs!

Dit zijn de populairste 10 inch meisjesfietsen

  • Shimmer & Shine
  • Woezel & Pip 10 inch
  • Yipeeh Flowerie 10 inch meisjesfiets
  • 10 inch Disney Minnie Bow-tique
  • Peppa Pig 10 inch meisjesfiets

10 inch Disney meisjesfietsen

We hebben een prachtige Disney, een Peppa Pig, Shimmer en Shine en een Woezel & Pip uitvoering. Want welk meisje wil nou niet fietsen op zo een prachtige 10 inch kinderfiets. De Peppa Pig, Shimmer en Shine en de Woezel & Pip zijn enorm populair en ook deze meisjesfietsen leveren wij uit voorraad. Bovendien koop je deze voor de laagste prijs. Dit zijn ideale verjaardag, Sinterklaas of kerstcadeau’s.

Bloemenmeisjes op een bloemenfiets

Onze Yipeeh Flowerie is een echte meisjesfiets. De fiets bevat een prachtige kleur roze met onwijs lieve bloemetjes over het hele fietsje. Daarnaast heeft het frisse witte bandjes en een sterk frame en een afgesloten kettingkast zodat haar jurkje nooit vast komt te zitten. Deze fleurige fiets is nu verkrijgbaar met hoge korting.

10 inch Disney fietsen voor de echte fans

Een Disney fiets kopen? Wat dacht je van onze Disney Minnie Bow-tique 10 inch kinderfiets in de kleur donkerroze en paars met frisse witte bandjes en een uniek gestippeld zadel. Minnie Mouse is onder alle meisjes al jaren populair en om die reden heeft het topmerk Volare de Minnie meisjesfietslijn gemaakt.

Is je dochtertje helemaal fan van de populaire film Frozen, dan kan ze haar hart op met onze coole Disney Frozen fiets. Deze fiets bevat de prachtige kleuren zachtblauw, hemelsblauw en donkerpaars voor een coole maar meisjesachtige look. Haar idolen zijn vertegenwoordig in de vorm van stickers op de kettingkast, frame en wit boodschappenmandje. Echt een fietsje die opvalt en ijzig mooi is.
Alle onze Disney fietsen zijn Official Licensed Disney.

Goedkope 10 inch kinderfietsen kopen bij Kinderfietsen.com

Onze kinderfietsen zijn niet alleen veilig, uniek en prachtig, ze zijn ook nog eens goedkoop. Profiteer nu van onze hoge kortingen. De fietsen worden gratis geleverd in Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets