Meisjesfiets 12 inch

Een 12 inch meisjesfiets kopen? Wij hebben een ruim assortiment kwalitatieve 12 inch meisjesfietsen. Vandaag besteld, morgen in huis!

12 inch meisjesfiets kopen

De 12 inch meisjesfiets is er voor de kleine meiden tussen de 3 – 4,5 jaar oud met kledingmaat 92 – 104. Ons assortiment 12 inch meisjesfietsen bevat voor elke kleine meid een passende fiets. Van ongelooflijk schattige prinsessenfietsen tot bloemetjesfietsen en stoere degelijke witte fietsen. Alle 12 inch meisjesfietsen zijn gemaakt van de beste materialen zoals een stevig stalen frame, dragers van hoge kwaliteit, dichte kettingkasten en stevige, stabiele en afneembare zijlwieltjes. De fietsen bevatten een terugtraprem voor extra veiligheid. Profiteer nu van spotgoedkope prijzen!

Dit zijn de populairste 12 inch meisjesfietsen

  • Peppa Pig 12 inch meisjesfiets
  • Disney Frozen 2
  • Yipeeh Liberty Urban
  • Volare Tropical Girls
  • 12 inch Disney Princess
  • Lief Girls Kinderfiets
  • Volare Ashley Kinderfiets
  • Disney Princess meisjesfiets
  • Volare Flowerie
  • Volare Urban Jeans

Populaire Yipeeh fietsen

Het topmerk Yipeeh is al langer vertegenwoordig in ons assortiment maar dat waren voorheen de grotere fietsen. Door de grote vraag hebben we nu ook de 10 inch en 12 inch meisjesfietsen van Yipeeh in ons assortiment opgenomen en wat zijn ze toch leuk. We hebben momenteel 3 prachtexemplaren zoals de Liberty Urban, in de kleur wit of lichtblauw met fleurige bloemetjes in allerlei kleuren. Deze fietsjes hebben ook een voordragertje net als mama.

12 inch Disney meisjes fiets

Droomt je kleine meid van prinsessen? We hebben meerdere prachtige Disney meisjesfietsen uit de serie prinsessen en Frozen. De Disney Princess fiets is een waar sprookje met plaatjes van onder andere de prinsessen Assepoester en Sneeuwwitje. De fiets is in de schattige kleuren zachtroze en fellere roze en heeft een metalen mandje en slingertjes aan de handvatten.

Onze Disney Frozen fiets is ontzettend schattig met een stoer tintje. Alle tekenfilmfiguren zijn op de fiets vertegenwoordigd zodat het lijkt of je kleine meid net uit de film is komen fietsen. Het topmerk Volare heeft bij deze fiets gebruikt gemaakt van de prachtige kleurstelling zachtblauw, hemelsblauw en donderpaars. Het fietsje heeft ook een poppenzitje achterop en een klein boodschappenmandje bij het stuur zodat je dochter al haar Frozen poppen mee kan nemen. Beide fietsen zijn een Official Licensed Disney Product.

Stoere 12 inch meisjesfietsen

Is je dochtertje een stoere meid, dan hebben we ook ontzettend moderne en coole fietsen voor haar. Denk bijvoorbeeld aan de fietsen van het topmerk Volare zoals de Tattoo Girls en de Tropical Gils. Dit zijn echt uitzonderlijke fietsen met een intense kleur en prachtig motieven. Ben je meer op zoek naar een degelijke fiets dan hebben we de Volare Urban Jeans een stoere witte fiets met echt spijkerstof en bruine banden.

Goedkope 12 inch meisjesfietsen kopen bij Kinderfietsen.com

Op zoek naar de beste kinderfietsen voor een goedkoop prijsje dan zit je bij Kinderfietsen.com helemaal goed. De fietsen worden gratis geleverd in Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets