Meisjesfiets 14 inch

Een 14 inch meisjesfiets kopen? 14 inch meisjesfietsen van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs! Op Kinderfietsen.com zit je goed.

14 inch meisjesfiets kopen

In ons assortiment kinderfietsen bieden we alleen topkwaliteit aan dus dat geldt ook voor onze 14 inch fietsen door de kleine dametjes tussen de 3,5 – 4 jaar oud. Heeft je dochtertje kledingmaat 98 – 110 dan zijn deze fietsen van perfect formaat. Al onze kinderfietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een stevig stalen frame, dragers van hoge kwaliteit, een dichte kettingkast en afneembare zijwieltjes. Naast de beste fietsen bieden we ook de schattigste, mooiste en stoerste fietsen voor kleine meiden aan.

Populaire meisjesfietsen nu ook in 14 inch

Door de grote vraag naar kinderfietsen hebben we ze nu ook in kleinere formaatjes. We hebben een paar modellen in ons assortiment opgenomen: de Liberty Urban en Springtime Cruiser. Liberty Urban zijn echte meisjesfietsen met een zachte metallic blauwe of witte kleur frame en een prachtig bloemetjesdecor. De fietsjes bevatten een voordragertje net zoals mama. Het stalen frame met dragers aan de voor- en achterkant zijn van hoge kwaliteit. De fietsjes hebben een voorrem en terugtraprem om veiligheid te verzekeren. Deze fietsen zijn voor 95% afgemonteerd dus je kleine meid kan direct pronken met deze prachtfiets.

Dit zijn de populairste 14 inch meisjesfietsen

  • 14 inch Disney Frozen 2
  • Disney Minnie Bow-Tique
  • Disney Princess Kinderfiets
  • Volare Lovely Stars
  • Shimmer & Shine 14 inch

Voor de echte dametjes heeft Yipeeh de Springtime Cruiser die echt een lentegevoel geeft zelfs in de winter. Dit ontzettend vrolijke fietsje is in de kleur roze met een fris lente design.

Stoere 14 inch meisjesfietsen van Volare

Volare heeft ook een topselectie meisjesfietsen zoals de stoere en moderne Tropical Girls en Tattoo Girls fietsjes. Deze ultieme meisjesfietsen zijn voor de stoere girls. Ze zijn in de kleur neon groen met een tropische afwerking of zacht pastel blauw met stoere tattoos. Deze combinaties op de fietsen maken ze erg uniek, echt een fiets om trots op te zijn. Deze fietsen zijn voor 95% afgemonteerd en dus bijna fiets klaar. Zorg er wel voor dat het zadel en het stuur goed zijn afgesteld.

Unieke uitvoering Volare Ashley

Deze fiets is helemaal fantastisch door de metallic ice blauwe kleur met bloemetjesdecor. Dit fietsje is een ultieme combinatie van schattig en stoer met speelse accenten zoals de slingertjes bij het stuur.

14 inch Disney Minnie meisjesfiets

Deze fiets is geheel in Disneystijl en een feestje om te zien. Het fietsje heeft prachtige details en is zeker uniek in haar soort. Het heeft een donkerroze frame met paarse velgen en een bijzonder gestippeld zadel. Deze kleurexplosie bezit ook over een schattig poppenzitje achterop. Is je dochtertje fan van Minnie Mouse, dan zal ze dolblij zijn met deze fiets. Benieuwd naar dit exclusieve Disney exemplaar, klik maar eens op de foto’s om meer afbeeldingen te zien. Je zult zelf ook meteen fan worden!

Prachtige 14 inch meisjesfietsen voor de beste prijs

Deze prachtige 14 inch meisjesfietsen zijn bij ons verkrijgbaar voor de beste prijs. De fietsen worden gratis geleverd in Nederland en België. Bestel je voor 12 uur, dan kan je dochtertje 24 uur later al met haar fietsje de show stelen.

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets