Meisjesfiets 16 inch

Een 16 inch meisjesfiets kopen? Wij hebben een flink assortiment 16 inch meisjesfietsen tegen een scherpe prijs!
Lees verder


Je dochtertje vindt hier vast haar 16 inch meisjesfiets door onze brede selectie kleurrijke en stoere 16 inch kinderfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor de jonge dames tussen de 4 en 6 jaar oud met kledingmaat 104 – 110. De zadelhoogte is 58 centimeter. Al onze fietsen zijn gemaakt van het beste materiaal en afkomstig van topmerken zoals Volare en Kanzone in de leukste uitvoeringen. Alle fietsen bevatten stevige afneembare zijwieltjes, metalen frames en dichte kettingkasten voor extra veiligheid. Lees onderstaand meer informatie over onze geweldige selectie.

Disney droomfietsen voor de echte meisjes

Is je kleine meid helemaal weg van alles wat super meisjesachtig is, dan hebben we een paar prachtexemplaren voor haar! Om te beginnen hebben we de exclusieve Volare Disney Princess fiets voor elke meisje dat graag een echte prinses wil zijn. De prachtige wit met roze fiets is een waar sprookje. Maar dat is niet de enige Disney fiets, we hebben ook een prachtige Minnie fiets en een Frozen fiets. Beide fietsen in prachtige opvallende kleuren zoals roze met paars of ijsblauw met paarse accenten. Alleen de exclusieve uitvoeringen zijn al een kijkje waard. Als je op de foto klikt kun je meerdere foto’s bekijken.

Bloemetjes en fietsjes naar je hart van Volare

Volare biedt niet alleen de beste kwaliteit materialen ze hebben ook prachtige fietsen ontworpen. De Liberty Urban modellen hebben een geweldig bloemendecor in allerlei kleuren. Deze fietsen zijn echte meisjesfietsen met een voordrager net zoals mama. We hebben ze in het ijsblauwe of wit. Volare heeft voor de 16 inch meisjesfietsen ook de ontzettend schattige Heart Roze een felroze of wit fietsje bezaaid met liefde. Deze fietsen vol hartjes hebben een speels, maar stevig frame en een boodschappenmandje.

Fiets uit het topsegment voor de kleine meid

Wil je een fiets geven uit het topsegment dan is de Volare Aluminium Ashley Cruiser de topfiets van dit moment. De fiets heeft een aluminium cruiserframe met een lage instap. De onderdelen van de fiets zijn van hoogwaardige kwaliteit zoals een Zoom aluminium stuurpen en Zoom stuur. Dit fietsje ziet er ontzettend lief, zacht en schattig uit door het gebruik van een zacht ijsblauwe metallic lak met wat lieflijke zachtroze bloemetjes en slingertjes bij het stuur. Echt een fiets om jaloers op te worden.

LIEF-meisjesfiets

Het bekende en populaire merk LIEF heeft ook ontzettend mooie fietsen voor de kleine dametjes. Dit fietsje is adembenemend mooi door de zachtblauwe kleur en kleine smaakvolle bloemetjes en hartjes.

Degelijke stoere fietsen

Naast alle pracht en praal hebben we ook wat moderne fietsen in ons assortiment met een stoere print en stoere kleuren zoals neon groen of wit.

Gratis levering

Goedkoop kinderfietsen kopen met gratis levering kan bij kinderfietsen.com. Alle bedragen boven de €50,- kunnen de fietsen kosteloos thuisgestuurd krijgen.