Meisjesfiets 16 inch

Een 16 inch meisjesfiets kopen? Wij hebben een flink assortiment 16 inch meisjesfietsen tegen een scherpe prijs!

16 inch meisjesfiets kopen

Je dochtertje vindt hier vast haar 16 inch meisjesfiets door onze brede selectie kleurrijke en stoere 16 inch kinderfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor de jonge dames tussen de 4 en 6 jaar oud met kledingmaat 104 – 110. De zadelhoogte is 58 centimeter. Al onze fietsen zijn gemaakt van het beste materiaal en afkomstig van topmerken zoals Volare en Kanzone in de leukste uitvoeringen. Alle fietsen bevatten stevige afneembare zijwieltjes, metalen frames en dichte kettingkasten voor extra veiligheid. Lees onderstaand meer informatie over onze geweldige selectie.

Dit zijn de populairste 16 inch meisjesfietsen

  • Disney Princess 16 inch
  • Volare Ashley
  • 16 inch Chupa Chups
  • Volare Ibiza meisjesfietsen
  • Shimmer & Shine kinderfiets

16 inch Disney droomfietsen voor de echte meisjes

Is je kleine meid helemaal weg van alles wat super meisjesachtig is, dan hebben we een paar prachtexemplaren voor haar! Om te beginnen hebben we de exclusieve Volare Disney Princess fiets voor elke meisje dat graag een echte prinses wil zijn. De prachtige wit met roze fiets is een waar sprookje. Maar dat is niet de enige Disney fiets, we hebben ook een prachtige Minnie fiets en een Frozen fiets. Beide fietsen in prachtige opvallende kleuren zoals roze met paars of ijsblauw met paarse accenten. Alleen de exclusieve uitvoeringen zijn al een kijkje waard.

16 inch meisjesfietsen van Volare

Volare biedt niet alleen de beste kwaliteit materialen ze hebben ook prachtige fietsen ontworpen. De Liberty Urban modellen hebben een geweldig bloemendecor in allerlei kleuren. Deze fietsen zijn echte meisjesfietsen met een voordrager net zoals mama. We hebben ze in het ijsblauwe of wit. Volare heeft voor de 16 inch meisjesfietsen ook de ontzettend schattige Heart Roze een felroze of wit fietsje bezaaid met liefde. Deze fietsen vol hartjes hebben een speels, maar stevig frame en een boodschappenmandje.

Volare 16 inch Ibiza kinderfiets

Wil je een 16 inch meisjesfiets met allerlei vrolijke kleuren? Dan is de Volare Ibiza kinderfiets een echte aanrader voor jou! Deze fietsen zijn helemaal in de Ibiza stijl en zijn voorzien van een stevige voor- en achter bagagedrager. Je weet met deze kleurrijke fiets dat je zeker zult opvallen in het verkeer en op het schoolplein.

Chupa Chups 16 inch fiets

Het bekende en populaire lolliemerk Chupa Chups heeft ook een prachtige 16 inch meisjesfiets ontworpen. Een geheel uniek exemplaar en net zo kleurrijk als de lollies van dit merk. Met een stevig zwart frame en blauwe banden zul jij zeker de show stelen als je hierop fietst.

Degelijke stoere 16 inch kinderfietsen

Naast alle pracht en praal hebben we ook wat moderne fietsen in ons assortiment met een stoere print en stoere kleuren zoals neon groen of wit.

Gratis levering

Goedkoop een kinderfiets kopen met gratis levering kan bij Kinderfietsen.com. De fiets zal kosteloos thuisgestuurd worden in Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets