Meisjesfiets 18 inch

Een 18 inch meisjesfiets kopen? 18 inch meisjesfietsen van een goede kwaliteit tegen een mooie prijs! Vandaag besteld is morgen al in huis!

18 inch meisjesfiets kopen

Alleen de beste merken 18 inch meisjesfietsen voor meiden tussen de 4 en 7 jaar oud. We hebben een paar prachtexemplaren staan die niet kunnen wachten om je kleine meid dolblij te maken. Onze Volare fietsen zijn geweldig om te zien en gemaakt van de beste materialen. De fietsen hebben een terugtraprem en een voorrem. Daarnaast hebben ze metalen spatborden, een dichte kettingkast voor extra veiligheid en beschermende handgrepen, standaard en een bel.

Meten is weten
Weet je niet zeker of je dochter groot genoeg is voor deze fiets, kan kun je haar kledingmaat als referentiemaat nemen. Heeft ze een kledingmaat tussen de 104 en 116 dan is ze groot genoeg. Het stuur kun je verstellen naar de juiste hoogte. Voor al onze fietsen geldt: voor 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Lees onderstaand meer informatie over onze topfietsen.

Dit zijn de populairste 18 inch meisjesfietsen

  • Volare Excellent 18 inch
  • LOL Surprise kinderfiets
  • 18 inch Volare Ibiza kinderfiets

Volare 18 inch meisjesfietsen

Volare is kampioen in het ontwerpen van de meest prachtige kinderfietsen. Onze 18 inch modellen zijn allemaal een lust voor het oog. De Ibiza kinderfietsen zijn voor de stoere meisjes met een schattig tintje. De fietsen hebben stoere, witte of grijze banden en een stevige voor- en achterdrager. Het frame van de fiets heeft verder een moderne en strakke stijl wat de fiets ook een stoer karakter geeft.

LOL Surprise meisjesfiets

Deze 18 inch LOL Surprise meisjesfiets is een ware hype onder de fietsende meiden. LOL Surprise is onder andere bekend van de LOL-ballen, waarin kleine verrassingen zitten. De fiets heeft een hand- en terugtraprem en is voorzien van een stevige voor- en achter bagagedrager.

95% afgemonteerd

Veel van onze fietsen zijn voor 95% afgemonteerd. Je dochtertje kan dus in een mum van tijd op haar nieuwe fiets stappen om hem aan al haar vriendinnen te laten zien.

Kinderfietsen kopen voor de beste prijs

Deze exclusieve fietsen kun je kopen voor een uitzonderlijk goede prijs. Binnen Nederland en België worden er geen verzendkosten berekend.

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets