Meisjesfiets 20 inch

Een 20 inch meisjesfiets kopen? Op Kinderfietsen.com vind je een ruim assortiment 20 inch meisjesfietsen tegen een scherpe prijs. Vandaag bestellen is morgen in huis!

20 inch meisjesfiets kopen

Voor de meiden tussen de 6 en 8 jaar oud hebben we 20 inch meisjesfietsen uit het topsegment van het bekende merk Volare. Deze fietsen zijn geschikt voor meisjes met de kledingmaat 116 – 122. Deze topfietsen zijn van het hoogwaardige materiaal aluminium gemaakt van de A-merk leverancier Prowheel. Hierdoor hebben ze een extreem stevig frame, bagagedrager, crankset en velgen. De spatborden kunnen niet ingedeukt worden en zijn extra stevig. De fietsen bevatten een batterijverlichting aan de voor- en achterkant en een sterk slot. Het trappen op deze fietsen is extra makkelijk door de soepele crankset.

Deze meisjesfietsen zijn echt de beste keuze als je de kleine meid kwaliteit wilt geven.

Dit zijn de populairste 20 inch meisjesfietsen

  • Chupa Chups 20 inch Omafiets
  • Volare Ibiza kinderfiets
  • Volare Ashley 20 inch meisjesfiets

Speciale Ibiza 20 inch Volare kinderfietsen

Als je een echte hippe 20 inch meisjesfiets wilt kopen dan is de Ibiza kinderfiets van Volare een echte aanrader. Deze kinderfietsen zijn helemaal in de Ibiza style ontworpen. Hiermee zal jouw dochter dus extra opvallen. De Ibiza fietsen zijn buiten dat ze er erg mooi uitzien ook erg degelijk door het sterke frame. Ze zijn allen voorzien van een voor- en achterbagagedrager en voor de veiligheid van goede verlichting.

20 inch omafietsen

Vanaf dit formaat komt Volare ook met prachtige omafietsen. We hebben twee exclusieve uitvoeringen. Zo hebben we de Volare Oma Cherrie kinderfiets en de Chupa Chups Oma meisjesfiets. De Chupa Chups fiets is extra opvallend vanwege het zwarte frame en de blauwe banden. De fietsen hebben een stevige bagagedrager en een voordrager. Uiteraard zijn de 20 inch oma fietsen voorzien van goede verlichting.

20 inch meisjesfietsen met een moderne look

Voor de meiden vanaf 6 jaar heeft Volare een aparte lijn die uit moderne fietsen bestaat. We hebben ze in de coole kleur Ice Blue in een mooie en unieke zachte metallic uitstraling. Daarnaast hebben we ook een neutrale witte versie in ons assortiment met een degelijk maar stijlvolle uitstraling.

Kinderfiets kopen tegen lage prijs

De beste kwaliteit kinderfietsen koop je bij ons voor een lage prijs. De levering van de 20 inch meisjesfietsen is geheel gratis in Nederland en België!

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
26 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets