26 inch meisjesfietsen

Ben je op zoek naar een 26 inch meisjesfiets? Op Kinderfietsen.com vind je 26 inch meisjesfietsen van een zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vandaag besteld is morgen in huis!

26 inch meisjesfiets kopen

Onze collectie 26 inch fietsen voor meiden tussen de 9 en 12 jaar oud zijn erg fraai, modern en opvallend. Daarnaast zijn onze fietsen gemaakt van het beste materiaal afkomstig van topleveranciers zoals ProWheel en Innova banden. Deze fietsen zijn geschikt voor meiden met een kledingmaat tussen de 140 en 152. Omdat de meiden langzaam jonge dametjes worden bevat onze collectie voor deze leeftijd stijlvolle en unieke fietsen zonder te veel poespas van zichtbare topkwaliteit. Zo bevatten onze omafietsen een stevige bagagedrager, een zacht en goed verend zadel en extra brede banden met reflectie.

Alle fietsen hebben een batterij voor- en achterlicht en zijn tot in het detail afgewerkt. We hebben een variant met versnelling en zonder.

Dit zijn de populairste 26 inch meisjesfietsen

  • 26 inch Volare Excellent meidenfiets oud-roze
  • 26 inch Volare Excellent meisjesfiets parelmoer

Nieuwe meidenfiets 26 inch kopen

Als je een nieuwe meidenfiets 26 inch gaat kopen dan zal je naast naar de kwaliteit van de fiets ook naar het uiterlijk kijken. Op deze leeftijd willen de meiden graag een mooie fiets waar ze mee gezien worden bij hun vriendinnen. Wij hebben daarom 26 inch meidenfietsen in trendy uitvoeringen waarmee je gezien mag worden. Het is bovendien belangrijk dat de meidenfiets weer een tijd mee gaat en van goede kwaliteit is. Ook daar kan je van op aan als je bij ons een 26 inch meisjesfiets van het merk Volare koopt.

Luxe 26 inch meisjesfietsen

Voor de nette dametjes hebben we prachtige fietsen uit de Volare Excellent-lijn. Deze meidenfietsen hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in twee unieke kleuren: oud-roze en parelmoer. De fietsen hebben een nieuw ontwerp bagagedrager en een extra opgeblazen frame. Daarnaast zijn de fietsen geweldig afgewerkt met gel-handgrepen van kunstleer en zijn zelfs de velgen afgewerkt in dezelfde kleur als de fiets. De Excellent-lijn is een echt collectorsitem waarmee je dochter zeker zal opvallen.

26 inch meisjesfiets rijklaar maken

De 26 inch meisjesfietsen zijn voor 95% afgemonteerd je hoeft dus nog maar enkele aanpassingen te doen en de fiets is klaar voor gebruik. De fiets zal worden afgeleverd in een grote doos en je zult begrijpen dat ook al is deze doos erg groot er geen complete fiets in zal passen. Daarom hebben wij de fietsen al voor 95% afgemonteerd en kan jij de overige 5% afmonteren.

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Bij kinderfietsen.com staan we voor de beste kwaliteit en willen je deze topfietsen aanbieden voor een zeer lage prijs. We bieden deze kwaliteit door alleen fietsen uit onze collectie aan te bieden van topmerken zoals Volare. Dit merk maakt gebruik van materialen van A-merk leveranciers. Zo bevatten alle fietsen een ProWheel crankset, Zoom aluminium stuurpen, aluminium velgen en de beste banden. Tevens geldt bij ons: bestellingen worden gratis geleverd binnen Nederland en België. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden zodat je dochter niet te lang hoeft te wachten op haar topfiets. Dat betekent: vandaag voor 12.00 uur besteld is morgen in huis!

Op zoek naar een andere maat meisjesfiets?

10 inch meisjesfiets
12 inch meisjesfiets
14 inch meisjesfiets
16 inch meisjesfiets
18 inch meisjesfiets
20 inch meisjesfiets
24 inch meisjesfiets
28 inch damesfiets